Silco auto boje i lakovi, brusni materijali
Kod kvaliteta proizvoda nikad ne pravimo kompromise. Uvereni smo, da je samo potpuna međusobna usklađenost svih materijala garancija za autolakirerske popravke bez greške. Ponudu vlastito razvijenih i proizvedenih 300 proizvoda dopunili smo odabranim “non paint” proizvodima. Dostupno vam je više od 1000 proizvoda. To je više od 1000 razloga da Silco postane vaš izbor broj 1. Naši materijali garantuju vam kvalitetan, brz i troškovno efikasan konačni rezultat, koji će oduševiti vas i vaše klijente. Postanite deo naše uspešne priče.

RAZVOJ I PROIZVODNJA

Uz podršku vodećih proizvođača sirovina i iskusnih autolakirera razvijamo najmodernije materijale, s kojima ćete uvek biti korak ispred ostalih. Prajmeri, fileri, bezbojni lakovi, razređivači i ostali proizvodi rezultati su našeg sopstvenog razvoja i proizvodnje. Sve navedeno osigurava Vam pristup novim, dokazanim i efikasnim materijalima po pristupačnim cenama.

PROIZVODI

Naše materijale karakteriše inovativnost, jednostavna upotreba i pouzdan rezultat pri svakoj upotrebi. Kod temeljnih materijala oduševiće vas brzo sušenje, razlivanje i lakoća brušenja, a kod bezbojnih lakova jednostavno nanošenje i vrhunski sjaj. Svi Silco proizvodi napravljeni su od najboljih sirovina dostupnih na tržištu. Svi proizvodi pažljivo su testirani, imaju visok sadržaj zaštitnih sastojaka, kao što su UV zaštita, antikorozivni i ostali dodaci koji garantuju dugotrajnu otpornost na uticaje okoline.

TIM

Međunarodni tim Silco sastavljen je od predanih stručnjaka zaduženih za stvaranje proizvoda i rešenja koji su bili prepoznati od strane autolakirera kao efikasni i uspešni u više od 32 države u proteklih 15 godina.

Mi smo specijalisti koji žive i dišu za naše vrhunske proizvode za autolakirerstvo. Osnaženi timskim radom uživamo raditi i živeti Silco brend. Uprkos međunarodnom sastavu tima, naša uprava R&D, postrojenja za trening i proizvodnju locirani su u Sloveniji.

POTPUNA PODRŠKA

Silco je više nego sami proizvodi. Naš rad je tesno vezan za naše partnere na svim područjima. Podržaćemo Vaš ulazak na tržište, u prodaji kao i u marketingu. Profitiraćete uz pomoć naše tehničke podrške. Naši kvalitetni marketinški alati i promotivni programi pomoći će Vam da kreativno primenite sve tehničke prednosti naših proizvoda.

GARANCIJA

Autolakirerski materijali koriste se u finalnoj fazi popravke karoserije. Primenom proverenih materijala izbeći ćete visoke troškove uklanjanja grešaka, koje se mogu pojaviti i posle nekoliko godina, kao i gubitku ugleda. Nismo štedeli ni u jednoj fazi izrade naših proizvoda. Najbolje sirovine, ulazno testiranje, precizirani proizvodni postupci i testiranje svake proizvedene serije, u laboratoriji kao i u realnim uslovima, garantuju visoku pouzdanost proizvoda

SILO KATALOG

SILCO AUTOMOTIVE

Ovde možete preuzeti katalog
PDF 17.60 MB

SILCO OVERVIEW

SILCO OVERVIEW

Ovde možete preuzeti katalog
PDF 11.50 MB