S20 Pasta Za Poliranje 1 Korak 500ml

S20 Pasta Za Poliranje 1 Korak 500ml

2.880,00 RSD

Scholl Side Logo

Šifra proizvoda: 103190 Kategorije: ,
Proizvođač:Scholl Concepts

Opis

S20 Black je vizionarska i jedinstvena pasta za poliranje u jednom koraku koja pokriva širok spektar primena na svim uobičajenim sistemima boja. Upotreba na istrošenim i izgrebanim površinama boje nikada jednostavnije! Zbog stalnih daljih poboljšanja iPT Powder Technology, uspeli smo da razvijemo pastu za poliranje koja uklanja duboke ogrebotine i tretira oštećene površine brzo i bez napora u samo jednom koraku, bez obzira na tvrdoću laka. Uprkos odličnim performansama sečenja, vrhunski sjaj, 1-Korak pasta je izuzetna. Čak se i hologrami i tragovi vrtloga na tamnim površinama lako mogu ispolirati.

Koristeći S20 crni sunđer za poliranje, uvek ćete postići odličan završni visoki sjaj u samo jednom koraku. S20 pasta je dizajnirana za primenu sa rotacionim mašinama za poliranje. Međutim, S20 se takođe može lako naneti modernim visokohodnim poliranjem sa dvostrukim dejstvom.

Iz razloga privatnosti YouTube potrebno nam je Vaše odobrenje za učitavanje. Za više informacija, pogledajte našu stranicu Politika privatnosti.
Prihvatam

U cenu je uključen PDV.

Dodatne informacije

Težina 0,550 kg
Go to Top