Franchi & kim industrijske boje BOJE OD 1942. Iako je osnovana 1997. godine, Franchi & Kim može se ponosno pohvaliti znatno dubljim korenima. U periodu Drugog svetskog rata, u Breši je rođen „Colorificio Franchi“, koji je osvojio lokalno tržište dekoracija i tako postao referentna kompanija u tom području. Nekoliko godina kasnije, 1979. godine, u Maclodio-u (BS) je započela aktivnost „Kim Industrie Vernici“, specijalizovana za sektor industrijskih boja.
1997. godine dve kompanije su se spojile, stvarajući FRANCHI & KIM Industrie Vernici S.p.A.

INOVACIJE

Opsednutost izvrsnošću
Obaveza koja je u osnovi filozofije Franchi & Kim i koja se uklapa u svaku komponentu, u svakom odeljenju kompanije. Postavljanje sve izazovnijih ciljeva znači prekoračiti granice, ići preko nemogućeg u našim očima.
Teži ka izvrsnosti sa smеrnošću i predanošću, hrabrošću i originalnošću, iskorišćavanjem fizičke i intelektualne propulzivne sile svih komponenti kompanije može biti samo najbolji put ka uspehu.

FRANCHI & KIM ŠIROM SVETA

Franchi & Kim prisutni su na većem delu evropske teritorije. Takođe izvoze u Aziju i severnu Afriku.
Zahvaljujući mreži pouzdanih i stručnih partnera, asortiman Franchi & Kim utiče ne samo na profesionalnu distribuciju, već i na najvažnije države u Evropi, uključujući one u nastajanju i koje karakteriše dinamična ekonomija, u stalnom širenju, u kome je uvek proizvedeno u Italiji sve je popularnije, sinonim za specijalizaciju i kreativnost.

INDUSTRIJSKA LINIJA

Franchi & Kim se izdvaja svojim snažnim industrijskim zvanjem, istaknutim kompletnom ponudom proizvoda boja za industrijski sektor i specijalizacijom u industrijskoj formulaciji boja. Tipične marketinške kanale predstavljaju distributeri i trgovci na malo (italijanske i evropske teritorije) i direktna industrija koja funkcioniše snabdevanjem velikih proizvodnih grupa visoko prilagođenim proizvodima koji zadovoljavaju današnje potrebe ograničenih rasporeda i higijenskih propisa i propisa o sprečavanju ugrožavanja životne sredine koji uključuju upotreba industrijskih proizvoda na bazi vode.

Sektor sastavljen od proizvoda na bazi rastvarača ili vode koji se koriste za sve namene u industriji. Odeljenje za proizvodnju je u stanju da zadovolji sve potrebe kupaca, bilo da pripada industrijskom sektoru ili potrebama specijalizovane maloprodaje, stvarajući specifična i tehnički napredna rešenja.

Sektori upotrebe uključuju one koji se odnose na poljoprivredne i građevinske mašine, industrijska vozila, metalni nameštaj, proizvode od obojenog metala, mehaničku izradu teške i lagane stolarije, industrijsku automatizaciju, sektor tramvaja, metalne kontejnere, silose bez zanemarivanja polja farbanja trećih strana za proizvodne kompanije koje nemaju odeljenje za proizvodnju.

Katalozi

Franchi & Kim industrijske boje katalog

Franchi & Kim

PDF 2.4 MB

Franchi & Kim

Franchi & Kim industrijske boje katalog

PDF 2.4MB

Franchi & Kim

Iz razloga privatnosti YouTube potrebno nam je Vaše odobrenje za učitavanje. Za više informacija, pogledajte našu stranicu Politika privatnosti.
Prihvatam