Ani pneumatski alati spojnice creva

VODEĆE INOVACIJE VIŠE OD 50 GODINA

Ugo Taglier, iz Vićenze u sjevernoj Italiji, osnovao je Officine Meccaniche ANI još 1962. godine, da bi proizveo komponente i pribor za sisteme kompresovanog vazduha. Ova odvažna i dalekovidna odluka uskoro će biti nagrađena.
Do ranih sedamdesetih, briljantni biznismen je već patentirao svoj prvi brzi spojnik, koji je i danas najprodavaniji, označavajući početak dugog niza uspešnih inovacija. ANI priča se vrti oko porodice Taglier koja je, iz generacije u generaciju, proširila poslovanje ulaganjem u naprednu tehnologiju, konstantno razvijajući nove proizvode i rešenja i insistirajući na najvišim nivoima kvaliteta i performansi kako bi osnovala kompaniju kao međunarodnog tržišnog lidera .

INTELIGENTNI PROIZVODI I REŠENJA KOJA ZADOVOLJAVAJU SVE POTREBE

Preko 3000 proizvoda. Više od 2,000,000 komada proizvedenih svake godine više od 50 godina uključuju: patentirana rešenja kao što su brza spojnica sa regulatorom protoka i sistem za oslobađanje pritiska, i profesionalni pištolj za prskanje boje sa sistemom za grejanje vazduha; ekskluzivne inovacije kao što su digitalni manometar za brzo spajanje, aplikator za zaptivanje sa teleskopskim klipom i sistemom za oslobađanje pritiska, i pištolji za farbanje visokih performansi; konvencionalni dodaci kao što su industrijske spojnice i oprema, širok spektar pištolja za izduvavanje, linija aplikatora za zaptivanje koji odgovaraju svim potrebama, filteri i regulatori pritiska za sisteme kompresovanog vazduha, i konstantan protok novih pribora za različite oblasti primene.

Katalozi

Ani

PDF 19.40 MB

Ani

PDF 19.40 MB

Ani Prezentacija

Iz razloga privatnosti YouTube potrebno nam je Vaše odobrenje za učitavanje. Za više informacija, pogledajte našu stranicu Politika privatnosti.
Prihvatam