Ceramic Coat Plus 10H

Ceramic Coat Plus 10H

15.312,00 RSD

Williams logo

Šifra proizvoda: AP01580 Kategorija:
Proizvođač:Williams Racing

Opis

Williams Ceramic Coat PLUS je formula specijalno dizajnirana da bude višeslojna povećavajući debljinu i tvrdoću koja je testirana na tvrdoću 10H.

Williams Ceramic Coat PLUS je nezavisno testiran od strane Scientific Material International za Boeing & Airbus za odobrenu upotrebu u vazduhoplovnoj industriji.
Test dokazuje da je proizvod usklađen sa D6-17487 & AIMS09-00-002 što pomaže u zaustavljanju omekšavanja i pucanju boje.

APLIKACIJA

  • Proizvod za prethodno čišćenje uključen u pakovanje je alkoholno sredstvo za čišćenje koje uklanja bilo kakvu kontaminaciju. Prebrisati prethodno čistom krpom, proizvodom za pretčišćenje koje isparava zbog sadržaja rastvarača.
  • Ceramic Coat PLUS se može nanositi na farbane delove, staklo, aluminijumske felne, plastiku i gume.
  • Nanosi se aplikatorom, a optimalno vreme očvršćavanja je 3-8 minuta u zavisnosti od temperature okoline. Uklanja se krpom od mikrovlakana kada je površina tretirana. Odmah ukloniti krpom od mikrovlakana.
  • Ceramic Coat PLUS dostiže punu tvrdoću u roku od 24 sata.
  • Ceramic Coat PLUS može biti višeslojan i postiže optimalnu tvrdoću od 10H nakon 2 sloja. Ne prelazite 4 sloja.
  • Pakovanje sadrži: 1x keramički premaz 10H, 1x sredstvo za pretčišćenje, 2x jastučeta za nanošenje, 1x krpa

U cenu je uključen PDV.

Iz razloga privatnosti YouTube potrebno nam je Vaše odobrenje za učitavanje. Za više informacija, pogledajte našu stranicu Politika privatnosti.
Prihvatam

Dodatne informacije

Težina 0,4 kg
Go to Top