Sa sedištem u Remseck, Nemačka, SCHOLL Concepts GmbH već 60 godina zadovoljava zahteve industrije nege automobila obezbeđujući vrhunske, inovativne sisteme za negu i održavanje automobila za industrijske popravke i farbanje automobila. Naša posvećenost i strast da stvorimo savršenu završnu obradu boje učinili su nas jednim od globalnih lidera u inovativnim i prilagođenim rešenjima i vodećim stručnjacima za sveobuhvatna rešenja za završnu obradu boja.

Korporativna kultura Scholl-a se fokusira na pružanje vrhunskih proizvoda i usluga. Da bi sproveli ovu strategiju, slede integrisani pristup. Visokokvalitetni, inovativni i jedinstveni proizvodi i ideje mogu se razviti samo kada je ova filozofija sastavni deo korporativne kulture i kada su svi procesi, objekti i oprema usmereni da ispune zahteve najvišeg kvaliteta. Zahvaljujući karakterističnim imenima brendova, između ostalih karakteristika, vrhunski proizvodi su lako prepoznatljivi i uživaju visok nivo svesti.

0
Godina Iskustva
0
Distributera
0
Zemalja

Katalozi

Scholl

PDF 32 MB

Scholl

PDF 28.1 MB

Scholl Concepts

Iz razloga privatnosti YouTube potrebno nam je Vaše odobrenje za učitavanje. Za više informacija, pogledajte našu stranicu Politika privatnosti.
Prihvatam