napoleon abrazivi - smirgle - brusni papir Italijanska kompanija Napoleon specijalizovana je za proizvodnju abrazivnog papira i tkanina, plastičnog filma i patentiranih spojnih podloga od 1952. godine. Kombinujući stručno znanje stečeno u tri generacije sa zvanjem za istraživanje i razvoj, Napoleon razvija, proizvodi i prodaje vrhunske abrazivne proizvode za sve vrste primene, namenjeni za sledeće industrije: drvo, metal, automobilska industrija, brodogradnja, tkanine i koža. Napoleon pripada vertikalno integrisanoj grupi koja se sastoji od različitih visoko specijalizovanih proizvodnih lokacija: proizvodnja u Napoleonu, konverzija u Abra On, LBA i Abrasivos DBT i istraživanje i razvoj novih koncepcija završne obrade u našem novoosnovanom Key On-u.

PROIZVODNJA

U proizvodnoj jedinici Napoleon u Giovanni Lupatoto u Veroni, visoko automatizovana proizvodna linija pravi širok spektar proizvoda visokih performansi koji ispunjavaju sve zahteve za brušenje.

KVALITET I STANDARDI

Napoleonovi abrazivi neprestano prolaze testove kako bi proverili njihovu efikasnost u odnosu na potrebe tržišta koje se neprestano razvija. To nam omogućava ne samo da obezbedimo odličnu površinsku završnu obradu za naše kupce, već i pre svega, uspostavimo nove standarde kvaliteta i stvorimo sve efikasnija rešenja.

60 GODINA ISKUSTVA

Pored pouzdanosti naših proizvoda, možemo ponuditi našu stručnost i temeljno poznavanje površinskih završnih obrada stečenih tokom 60 godina iskustva, pomažući klijentima u odabiru proizvoda i završnim postupcima koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

MISIJA KOMPANIJE

Snažni fokus na zadovoljstvo kupaca, glavna misija kompanije, u kombinaciji sa otvorenim i fleksibilnim mentalitetom, pažnjom prema promenama na tržištu, čine Napoleon vodećom svetskom kompanijom u svojoj oblasti.

Katalozi

Napoleon Abrasives

PDF 4.80 MB

Napoleon Abrasives

PDF 4.80MB

Napoleon Abrasives S.p.a Prezentacija