napoleon abrazivi - smirgle - brusni papir Italijanska kompanija Napoleon specijalizovana je za proizvodnju abrazivnog papira i tkanina, plastičnog filma i patentiranih spojnih podloga od 1952. godine. Kombinujući stručno znanje stečeno u tri generacije sa zvanjem za istraživanje i razvoj, Napoleon razvija, proizvodi i prodaje vrhunske abrazivne proizvode za sve vrste primene, namenjeni za sledeće industrije: drvo, metal, automobilska industrija, brodogradnja, tkanine i koža. Napoleon pripada vertikalno integrisanoj grupi koja se sastoji od različitih visoko specijalizovanih proizvodnih lokacija: proizvodnja u Napoleonu, konverzija u Abra On, LBA i Abrasivos DBT i istraživanje i razvoj novih koncepcija završne obrade u našem novoosnovanom Key On-u.

PROIZVODNJA

U proizvodnoj jedinici Napoleon u Giovanni Lupatoto u Veroni, visoko automatizovana proizvodna linija pravi širok spektar proizvoda visokih performansi koji ispunjavaju sve zahteve za brušenje.

KVALITET I STANDARDI

Napoleonovi abrazivi neprestano prolaze testove kako bi proverili njihovu efikasnost u odnosu na potrebe tržišta koje se neprestano razvija. To nam omogućava ne samo da obezbedimo odličnu površinsku završnu obradu za naše kupce, već i pre svega, uspostavimo nove standarde kvaliteta i stvorimo sve efikasnija rešenja.

60 GODINA ISKUSTVA

Pored pouzdanosti naših proizvoda, možemo ponuditi našu stručnost i temeljno poznavanje površinskih završnih obrada stečenih tokom 60 godina iskustva, pomažući klijentima u odabiru proizvoda i završnim postupcima koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

MISIJA KOMPANIJE

Snažni fokus na zadovoljstvo kupaca, glavna misija kompanije, u kombinaciji sa otvorenim i fleksibilnim mentalitetom, pažnjom prema promenama na tržištu, čine Napoleon vodećom svetskom kompanijom u svojoj oblasti.

Katalozi

Napoleon Abrasives

PDF 4.80 MB

Napoleon Abrasives

PDF 4.80MB

Napoleon Abrasives S.p.a Prezentacija

Iz razloga privatnosti YouTube potrebna nam je Vaše odobrenje za učitavanje. Za više informacija, pogledajte našu stranicu Politika privatnosti.
Prihvatam