ICRO Coating With InnovationICRO proizvodi se proizvode u Italiji u dve moderne fabrike, specijalizovane za proizvodnju boja i lakova za drvo.

Industrijska oprema je dizajnirana i napravljena u skladu sa najmodernijim inženjerskim tehnologijama, koje obezbeđuju maksimalnu garanciju i dosledan kvalitet svojih proizvoda.

Kompletan proizvodni proces se organizuje, obavlja i kontroliše preko centralnog sistema. Moderne laboratorije za kontrolu svakoga dana rade analizu kvaliteta sirovina koje se koriste u proizvodnom procesu kako i svake ture proizvedenog materijala , kako bi obezbedile zaštitu i bezbednost  krajnjeg korisnika.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ

Svaka nova ICRO formula je rezultat pažljivog i dubinskog istraživanja, koje izvode stručni tehnolozi i analitičari, koji, radeći zajedno, se zalažu za stalno unapređenje i razvoj proizvoda. Naši istraživači pronalaze rešenja da bi zadovoljili potrebe kupca: proveravaju i isprobavaju osobine materijala, u laboratorijama za primenu, koje su opremljene savremenom opremom za špricanje. Prevashodno smo orijentisani ka razvoju novih rešenja koja će zadovoljiti korisnika a u isto vreme imati obzir prema okolini.

ECO KOMPATIBILNOST

Inovator u istraživanju, ICRO je razvio premaze koji su vrlo visokog kvaliteta a istovremeno su bezbedni za čoveka i okolinu. Naši proizvodi su razvijeni u skladu sa principima eko-održivosti sa ciljem da minimiziraju emisiju organskih rastvarača (VOCs) i u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta.

SERTIFIKATI

1993. ICRO je prva Italijanska kompanija sa ISO 9002 sertifikatom. U kompaniji se vodi računa o kvalitetu, što proizlazi iz interesovanja za potrebe kupaca. Danas ICRO poseduje UNI EN ISO 9001: 2008, za istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju specijalnih premaza i pratecih materijala za industriju namestaja i drvo. ICRO laboratorije sarađuju sa vodećim međunarodnim agencijama za izdavanje sertifikata i CATAS Italijanskim institutom za istraživanje i testiranje u sektoru za nameštaj od drveta. Kompanija takođe prati organizacioni model Total Quality Management system koji su usvojile sve vodeće svetske kompanije koje svoj posao vode u cilju efikasnosti i kvaliteta.