DynabrideDynabrade Europe, osnovano 1989., locirano u Luksemburgu, je sediste firme za Evropu, Bliski Istok i Afriku, koji pruža logističke i servisne centre za Dynabrade.

Dynabrade je izgradila reputaciju i poziciju trajnog lidera inovativnog dizajna i proizvodnje jedinstvenih ručnih brusnih alata, sve od 1969.

Dynabrade proizvodi alate za široku tehničku primenu, u sečenju, brušenju, poliranju i matiranju. Naši alati se koriste u autorefinišu, autoindustriji, vazduhoplovstvu i brodogradnji, za kvalitetnu obradu različitih materijala kao što su: metal, drvo, plastika, guma, kamen, staklo, fiberglas i kompozitni materijali.

Zahvaljujući neprestanom istraživanju i razvoju, Dynabrade proizvodi alate koji su najpouzdaniji, dugotrajni i ergonomičnog dizajna koji su dostupni na tržištu posredstvom dobro razvijene distributivne mreže širom sveta. Dynabrade garantuje da svi alati budu u skladu ili čak prevazilaze zahteve regulativa o zdravlju i bezbednosti. Zajedno sa svojim kupcima pronalazimo i definišemo najbolja rešenja za njihove potrebe u procesu proizvodnje, čime postižemo vrhunske rezultate i povećavamo produktivnost.