DeVilbiss DV1-C + Pneumatski Pištolj Za Farbanje Sa Digitalnim Manometrom

DeVilbiss DV1-C + Pneumatski Pištolj Za Farbanje Sa Digitalnim Manometrom

63.504,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
Proizvođač:DeVilbiss

Opis

Svaki posao upotpunite besprekornim finišom.

DV1 Clearcoat obezbeđuje željenu kontrolu i performanse koje su vam potrebne. Ovaj revolucionarni pištolj za farbanje (prskanje):
Omogućava ispravno atomiziranje za ispravnu primenu – stvarajući ravnomernu raspodelu finih, jednoličnih čestica koje bez napora navlažuju površinu i besprekorno se nanose na vertikalnim panelima.

Pruža optimalne performanse – maksimizirajući protok tečnosti i optimizujući atomizaciju, omogućavajući lakirerima da se brzo i efikasno kreću, a pritom primenjuju besprekorni finiš.
Omogućava lakoću upotrebe – omogućava lako podešavanje i lako prskanje – i može da replicira gotovo bilo koji finiš, praktično bez napora.

Nudi više snage i efikasnosti – stabilizuje brzinu vazduha uz optimizaciju pritiska vazduha potrebnog za atomiziranje laka, isporučujući stakleni, kao ogledalo sloj sa manje nanosa.
Poboljšava efikasnost prenosa – omogućava lakirerima da koriste manje materijala, imaju manje otpada i štede više vremena dovršavajući svaki posao.

Opcije dizni: 1.2 ili 1.3

Iz razloga privatnosti YouTube potrebno nam je Vaše odobrenje za učitavanje. Za više informacija, pogledajte našu stranicu Politika privatnosti.
Prihvatam

U cenu je uključen PDV.

Dodatne informacije

Težina 1,54 kg
Go to Top