Roberlo

RoberloKompanija Roberlo je osnovana 1968 godine, i specijalizovala se za razvoj i proizvodnju hemijskih proizvoda namenjenih popravci i održavanju automobila. Poseduju moderna postrojenja sa naprednim sistemom kontrole, potpuno automatizovane proizvodnje i skladištenja, laboratorije posvećene isključivo razvoju i istraživanjima, kao i savremeno opremljeni trening centar.

Od 1997 Roberlo poseduje ISO 9001 sertifikat koji garantuje kvalitet proizvodnog procesa. Danas ima implementiran sistem zaštite prirodne sredine zasnovan na standardu ISO 14001. Kompanija Roberlo se svrstava u red 5 najznačajnijih Evropskih kompanija posvećenih proizvodnji hemijskih proizvoda za autoreparaturu i komercijalno su prisutni u više od 65 zemalja. Centrala se nalazi u Ðironi, Španija, a distribucija se vrši preko 4 filijale kompanije.

Osvajanje i održavanje vašeg poverenja je naš najvažniji cilj. Mi verujemo da je najbolji način da to uradimo da vam ponudimo izuzetne proizvode i još bolju uslugu od strane visoko profesionalnog i motivisanog tima zaposlenih.

Činimo sve što je moguće da pronađemo prava rešenja, sami se uključujemo u vaše projekte i posećujemo svako od naših tržišta tako da možemo da ih razumemo i da se prilagodimo njima.

Mi smo strastveni u našem radu i gledamo u budućnost sa entuzijazmom. Na osnovu ove činjenice, lakše je uhvatiti se u koštac sa novim izazovima. Trudimo se da razumemo vaše potrebe i tražimo sve ono što olakšava vaš rad, iskreno verujući da možemo da postignemo taj cilj.

Imamo dugogodišnje iskustvo u pružanju izvanredne podrške za profesionalne korisnike, a ipak mi i dalje gledamo u budućnost sa entuzijazmom deteta. Sada, krećući se napred, sve što nam je potrebno je da nastavimo da računamo na vas, kao što smo radili do sada. To poverenje je napravilo Roberlo onim što je danas, i mi nameravamo da radimo na tome da održimo to poverenje.